Dagens låt


Ännu en soundtrack låt från New moon. Bandet Editors med låten no sound but the wind.
Jättemysig låt tycker jag, jag gillar bandet grymt mycket också!

Godnatt


Solning idag

Ja, det känns suveränt att körningen är över. Har varit så stressad och pressad i flera veckor och nu kan jag äntligen andas ut, skönt. Så inatt ska jag sova riktigt gott! :)

Jag har precis kommit hem från solningen, det var så skönt. Börjar längta riktigt mycket efter sommar och värme, men det kommer väl snart. Belönade mig själv med en ny väska idag för att jag fick körkort, och så lagade jag och älskling god mat och jag köpte lite godsaker som jag tänkte lägga upp en bild på senare, jättegulligt!

Mitt hår är så tunnt, skulle vilja sätta i löshår för att göra håret tjockare.
Fast jag orkar inte lägga pengar på det, tycker hår ska vara sitt äkta, hehe!


Då var det klart!

KLARADE UPPKÖRNINGEN!! FAN VAD SKÖNT :D


Uppkörningen imorgon

Jag åt nyss jordgubbar, det var hur gott som helst. Ska alldeles strax gå och försöka sova så jag är pigg och fokuserad imorgon på uppkörningen... usch, nerverna börjar komma igång nu. Klarar jag uppkörningen så ska jag ta mig en vända på stan och shoppa, det skulle jag förtjäna :)

Och det är påsk till helgen, vad tidigt det är i år. Jaja, så det blir iallafall fest på söndag. Då blir det påskmat och förfest här hemma hos mig innan vi går på premiären på stopet. Hehe, kan bli kul!
Beställde en klänning idag också som troligtvis kommer i veckan, skitsnygg.


Solen tittar fram

Gott var det med pizza, hehe, kul att jag bara har ost på min sida av den. Men jag älskar ost!!
Nu har Jonas åkt hem och jag ska alldeles strax ut och övningsköra. Usch, är inte alls taggad, fast det är skönt att solen tittar fram litegrann nu mot kvällen :)


Den supergoda pizzan!


Min snygging ute i det fina vädret :)


Supersnygga skor

Idag ska vi göra hemmagjord pizza, det är så himla gott! Mamma sitter här och ritar upp på ett papper hur man ska köra, börjar bli nervös för uppkörningen imorgon. Har inte kört något sen jag kuggade sist, haha, skit också. Kan bara övningsköra med pappas skåpbil som man inte ser någonting i. Ska övningsköra hela dagen/kvällen idag.

Bilden på mina supersnygga skor, jättesomriga färger!


Sos-animals

Det blir en tidigt kväll för mig. Ska upp imorgon och övningsköra som fan, uppkörning på onsdag. Spännande, känns som jag kommer kugga. Jaja, nu ska jag bara slappna av och försöka sova. Tänker så mycket, speciellt på att jag har kontakt med SOS-animals och de vill att jag kommer ner en månad och jobbar hos de och jag är lite sugen men jag vet inte. Det är i spanien och jag måste betala resan själv så jag har lite beslutångest. Så måste jag skicka in ansökningar till massa skolor jag vill gå på till hösten. OKEJ, nu stänger jag av huvudet.
Godnatt


Denice och jag på balen! Vilket kalas det var :)


Pulp fiction

Nu väntar jag på att bejb ska komma och vi ska mysa med filmen Pulp Fiction, alla tjatar om att man ska se den. Alla killar iallafall, haha! Jag vet inte om jag har sett den för jättelänge sen, men ingenting jag lagt på minnet. Så vi ska se den nu. Sen blir det väl Svenska Hollywoodfruar och Boston tea party.
En helt vanlig måndag alltså!


Dagens låt


Dagens låt får bli Friends med Band of skulls som är soundtrack i filmen New Moon.
JÄTTEBRA låt tycker jag, älskar den. Kan inte sluta lyssna på den!


Bild på Band of skulls.


Glenn Danzig är en gud

Godmorgon, fast jag vet inte om den är så god när det bara öser ner snö ute. USCH!! Tänkte igår att jag skulle promenera ner till adecco men inte i detta väder. Nej, då får pappa allt ta och skjutsa mig. Fyfan, värsta vintern jag varit med om, tur att det inte är så kallt ute iallafall.

Älskar denna bild på Glenn Danzig. Han kommer till sweden rock och jag skulle verkligen vilja se han, han är helt underbar. Älskar hans musik!! Han har bland annat sjungt i The Misfits, asbra band också, men själva bandet Danzig är en annan musikstil och är också skitbra. Han har spelat i andra band också, och jag tycker att alla band är bra. Såklart, när det är Glenn Danzig. Han är en gud!!


Hiss för ränder & knappar

Älskar detta linne också, köpte det för ett tag sen för att det var rea men har knappt hunnit använda det någonting. Men blir förhoppningsvis mer använding av det till sommaren. Jag älskar när det är ränder och knappar, tror jag nästan gillar alla slags plagg med sånt. Hehe

Nej, nu börjar klockan närma sig 00.00, så jag måste väl gå och försöka sova litegrann. Kliver upp 06.30 imorgon för att se på vakna med the voice!
GODNATT



Elin, jag och Elina. Jag med det linnet som någon hade spillt på!


Sov gott allihopa

Jag orkade inte laga mat idag så jag beställde nyss pizza precis innan de stängde, fast nu i efterhand så tycker jag att det var slöseri med pengar. Haha, jaja. Kan iallafall somna mätt nu, vilket är bra eftersom jag ska på möte med min jobbcoah imorgon. Imorgon ska jag också lägga upp bilderna på mina nya super läckra skor!!

En gammal och mörk bild, men jag älskar det där linnet!


Dagens låt

Gabriella Cilmi får bli dagens låt, sweet about me.


Twilight och New moon

Igår så åt vi som sagt tacos, hehe. Sen kollade vi på film men blev alldeles för trötta vid 21.00 tiden så vi gick och sov tre timmar. haha, sen gick vi upp vid tolv och kolla på mer film, sen somna vi om vid 04.00 tiden.  Bröllopsfotografen, haha, ganska rolig film faktiskt.

Idag så har vi chillat. Tittade både på Twilight och New moon, superbra filmer.
Nu ska jag försöka laga mat och duscha innan Gossip girl börjar.

Gabriella Cilmi är en jäkligt snygg tjej och hon gör bra musik.
Jag älskar henne!


Jag vet, jag älskar tacos

Fredagen var helt fullspäckad. Jag, jonas, syster och billie drog till borlänge för att shoppa lite. Jag hittade bland annat två par skor, örhöngen, ring, trosor, tröja och en mössa. Så det var bra att få spendera lite pengar på grejer som jag behöver. Eller behöver och behöver, ville ha snarare. Haha! Lägger in bilder på skorna sen, skitsnygga och somriga var de. Sen blev det bråttom hem för att göra oss iordning för den otroliga after-ski festen, tog bara på mig nån tjock-stickad-vinter tröja och ett par lurviga vinter skor. Det var inte den roligaste festen jag varit på men den var okej.

Nu har jag bara legat framför mtv hela morgonen och eftermiddagen. Väntar på att Jonas ska höra av sig så vi kan åka å handla lite gott. Funderar på att göra tacos idag, JAG VET, jag älskar tacos och äter det minst en gång i veckan. Oftast flera gånger i veckan. Men jag älskar den starka såsen!!


mysbild på Jonas och cj, mina sötnosar!


After ski tema?

Nu har jag dansat som fan, är helt slut i kroppen. Ska hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig.
Imorgon är det fredag, dagarna går så fort även fast man inte gör något speciellt. Hur som helst så ska vi på fest imorgon tror jag, med after-ski tema. Haha, kan ju bli roligt. Känner inte allt för många som ska dit, bor ju i en rätt liten stad så man vet ju vilka alla är. Så antingen är man vän med dom, eller så är man bekant å hälsar eller så är det bara asjobbigt folk som man bara vill slå på käften typ. Aja, följer med för pojkvännens skull, så snäll är jag. Men jag har ingen utklädnad och det är tydligen "obligatoriskt".
Får ont i huvudet att bara tänka på det så nu drar jag.
Godnatt allesammans!


Dagens låt

Här är låten vi dansar till, haha, så jävla najs alltså!
Nu ska vi äta tacos sen bär det iväg för lite dansträning då.


Härliga studentveckan

Haha, kollade på the voice imorse sen somna jag om och vakna inte allt för länge sen. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen gå och handla lite tacos och laga mat. Sen bär det iväg på dansträning. (Lägger upp låten snart!!) Sen bär det hem mot pappa där vi ska mysa framför tv.

ÅÅH! Här kommer lite bilder från studenten, tänk att det snart gått ett år. Tiden går så fort!! Studentveckan var helt förjävlig och underbar. Har nog aldrig festat så mycket i sträck, man var ju helt slut på stundetdagen men ändå jättetaggad. Haha, aja. Här är bilderna.


Syster och hennes pojkvän, sötisar!


Jag var glad och trött, mest glad. Lite full också:P

Fikastund hemma, frös ihjäl nästan. Snygg filt, haha
Syrrans pojkvän, min kära vän billie och jag i väntan på tårta!


Lady Gaga wb

Jag brukar vara värsta insatt i melodifestivalen och eurovision varje år, men i år har jag inte riktigt hunnit. Men de satt och pratade lite om det på vakna med the voice så fick man höra lite bidrag. Bland annat bidraget från Grekland. Jag måste säga att LYSSNA de första 20 sekunderna och om ni inte tycker att det är någon Lady Gaga wanna be så säg. Löjligt!! haha, jag skrattar åt henne iallafall.


Onsdagsmys och glass

Var iväg för ett tag sen för att köpa glass, haha, blev jättesugen på det. Nu är alla bra program slut på tvn och jag ska försöka hitta någon bra film som går sen ska jag försöka sova. Imorgon blir det dansträning, vi dansar till VÄLRDENS bästa låt. Lägger upp låten imorgon som dagens låt. Ni kommer älska den!!
Godnatt&sovgott :)


Uppdrag granskning kl 20.00

Nu har vi ätit och älskling tar en eftermiddags tupplur medan jag kollar på the hills.
Det enda jag följer på onsdagar är Grey's anatomy och jag satt nyss och kollade igenom vad som går mer på tv idag. Jag såg att det går ett program innan Grey's som jag tänker kolla på, uppdrag granskning. Det ska idag handla om en 14-årig tjej som blev våldtagen på skoltoan och efter att ha anmält killen så blev hon utfryst av alla. Intressant, det här ska jag kolla på. Det går på svt1 kl 20.00 ikväll!
Så har ni ingenting att göra då tycker jag att ni ska kika på det.


Göra slingor till sommaren, tips?

Sitter här framför datorn & tvn och kollar på ztv och vh1. Till detta äter jag godis och dricker påskmust, haha, det är ju lillördag idag så då får man äta lite gott. Och jag vet inte hur mycket påskmust jag har druckit egentligen, har blivit helt galen i det! Väntar på att min Jonas ska sluta och ringa så hoppas jag på att han ska komma hit så vi kan laga någon god mat.

En bild på håret från när det var ljust. Det är fint, ska nog lägga i lite ljusa slingor i håret när våren börjar gå mot sommaren. Håret bleks ändå så mycket av solen på sommaren, så mitt mörkbruna hår blir ljusbrunt.
Någon som har bra tips på bra färg när man ska göra slingor? :)


Dagens låt

Det här får bli dagens låt. Det är en låt från Paramores album brand new eyes, låten heter The only exeption. Jag gillar paramores kändaste låtar, hon har så mysig röst Haley Williams. Och den här låten är ganska mysig. Fast jag älskar fortfarande Misery business och Crushcrushcrush!
Dessutom är hon förjäkla vacker :)



Sommar & grillfester nu tack!

Alltså, nu börjar jag bli riktigt trött på vintern. Jag är ingen vintermänniska alls, jag älskar sommaren. Jag älskar värme, att ligga ute i solen och svettas och dricka iskall saft. Jag vill bara gå runt i korta shorts och bikini överdel och vara i skuggan men ändå svettas. Jag gör ingenting på vintern, jag sitter bara inne och vänter på att gräset ska komma fram så man kan vara utomhus. Det fortsätter snöa och nu får det snart vara nog!

Vill ha sommar och en jävla massa grillfester, hur fint skulle inte det sitta just nu.
aja, här är lite bilder från i somras :)


Jag på beachparty i somras

Amela, cilla och jag. Älska vädert!!

Förfest innan beachparty

Jag och felicia när jag fyllde 19år


Dagens musikvideo & låt


Katterna

Åkte tidigt hem till mamma imorse och kollade på vakna med the voice, älskar att kolla på det! Somna om efter det och vakna ganska så nyligen. Tänkte hoppa in i duschen nu och vänta tills bejb slutar då vi ska åka hem till min pappa.

Bilder på mina söta katter, hihi!


Han var lite sur där, hehe

Men han är söt ändå:D


Cj, fast han heter egentligen Carl-Johan. haha

Xena krigarprinsessan, det är hon som bestämmer hemma. haha!


Beslutångest

Sitter här och känner lite beslutångest, som vanligt. Mina pengar börjar ta slut och jag vet inte om jag ska spara pengarna eller beställa denna klänning? Jag är väldigt sugen på den, tycker verkligen att den är skitsnygg och det är en jättehärlig blå färg. Men finns även i lila och rosa, men jag har så mycket kläder i de färgerna så tänkte ta blå. Skorna var även till ett ganska billigt pris, gillar att det är dragkedja design på den.

Ska träffa mamma imorgon och diskutera lite med henne vad hon tycker. Så jag hoppas på att iallafall beställa klänningen den här veckan. Nu ska jag försöka sova, det blir en tidig morgon imorgon.

Godnatt



salami första gången i livet

Sitter och kollar på Boston tea party och de diskuterar vad som är kvinnligt och manligt, vilket är ett väldigt intressant ämne tycker jag. Om kvinnor förr i tiden var hemma och laga mat och män jobbade i gruvan, till exempel, så har vi alla märkt att kvinnor börjar komma ikapp männen med jobb. I dagens läge så är det många kvinnor som jobbar inom samma arbete som männen och såklart tvärtom. Men männen ligger fortfarande lite ovanför men jag tror att kvinnorna kommer gå om. Som de sa i programmet så kommer männen bli mer och mer "kvinnliga". Det är ett spännande ämne att diskutera om, och alla har nog olika åsikter.

Våfflorna var goda, jag fick smörgåstårta av min älskling när han kom hem. Och dessutom har jag smakat på salami för första gången i mitt liv. Pepparsalami. Gott var det, hur kan jag ha väntat i nästan 20 år innan jag smakade på det.. aja, nu är det gjort iallafall och jag lär nog äta det flera veckor framöver!


Ska man eller ska man inte?

Jag börjar bli ganska taggad på att köpa en biljett till Lady Gagas show i globen, vore grymt kul att åka dit och se henne. Hon har ju gjort en del nytt sen hon var på gröna lund. Gillar den nya musikvideon telephone!
Är det värt pengarna eller är det slöseri? HAHA ÅÅÅH, hatar beslutångest.


Måndag och våfflor

Måndag och klockan är ett, äntligen har jag börjat piggna till efter lördagens kalas. Lördagen började med att jag och Jonas åkte hem till hans vän och satt där ett tag, tills vi gick ner till stopet som öppnade i grängesberg. De hade gjort det jättefint därinne. Senare drog vi in till stan för att träffa resten av alla roliga människor. Var extremt roligt!!

Söndag: Vi gick upp supertidigt, typ åtta och kollade på film. 2012, tycker den var dålig på dvd men att den var asbra på bio, effekterna var mycket mer extrema då. Aja, sen gick jag och sov lite till vid tolvtiden, sen blev jag lite stressad med att göra mig iordning igen för vi skulle till Jonas mamma och äta tårta och mysa. Han fick en JÄTTEFIN klocka, kanske lägger upp en bild på den sen.
Sen beställde vi pizza & sallad och åkte hem till mig för att se på Gossip Girl, Wipeout och Ballar av stål.
Sen somnade vi. Det har varit en underbar helg med andra ord.

Nu ska jag försöka klämma i mig lite frukost för att senare orka klä mig lite fint och åka till farmor som bjuder på våfflor idag. MM GOTT, älskar våfflor med GLASS!

Har också ringt körskolan och fick en ny uppkörningstid, 31/3. Så nästa onsdag alltså, då ska jag försöka att inte köra så fort.


Usch för söndagar

Söndag, mår som man förtjänar. Hade riktigt roligt igår, och haft en mysdag idag. Med tårta och pizza, fast jag åt en sallad. mums! Nu ska vi sova, är helt slut. Imorgon är det en ny vecka :)

Godnatt


Jonas är min bejb!

Har precis kommit hem från solningen, och nu målar jag naglarna. Hihi, ska snart göra mat sen fixa mig sen åka hem till bejb sen börjar festen :) Känner mig väldigt stressad nu faktiskt.

Solen skiner och det är så skönt ute, älskar vädret!!


Party animal

Då har jag varit en vända på stan, hittade en jättesnygg magtröja som jag ska använda i sommar. Köpte även gult och svart nagellack och massa godis som jag ska försöka att inte äta upp innan vi ska se på filmerna. Vi har precis ätit pizza, haha, gott var det!
Testade nya locktången också idag, och den fungerade fint.
 

Akon ft David Guetta - Party animal. Låten är ganska så okej, älskar den inte men den duger på dansgolvet! Tycker David Guetta är bra på det han gör men han ser verkligen inte bra ut någonstans..


Ingenting slår rött!

Åh nej, nu har jag legat och slöat hela förmiddagen. Ska hoppa in i duschen nu, sen göra mig iordning och åka ner till stan för att köpa nagellacket m.m. Sen bär det hem mot pappa där vi ska mysa med film hela kvällen, håller tummarna för att det blir skräckisar! Imorgon ska jag sola hoppas jag, ska bli skönt. Sen drar väl festen igång skulle jag tro.

Måste säga att cheap monday är bland det bästa som finns, älskar nästan allting därifrån. Speciellt mina skor som jag har, har haft de ett bra tag nu och de håller väldigt länge. Fick de till ett jättebra pris också!



Rött hår, alltså, det är så jäkla snyggt! Det är så synd att det sliter så mycket på håret annars skulle jag faktiskt ha den färgen jämt. Men brunt är också fint :)
Men ingenting slår den röda färgen!!


Helg är riktigt festligt!

Mmmm, imorgon är det äntligen fredag. Då ska jag in till stans bästa godisaffär och köpa massa godis! Ska även försöka hitta svart nagellack, tycker att det är riktigt snyggt!

Helgens planer
Fredag: Åka till mamma, gå en vända på stan och filmkväll.
Lördag: Sola? Fest för älskling som blir 21 på söndag.
Söndag: Fira älskling igen, och bio om det går någon bra film?

Vi får se hur vi håller oss till planerna eller om allt blir ändrat, hehe. Nu ska jag sluta dricka påskmust och dra mig till sängen. Tidig uppgång imorgon!




So you think you can dance


So you think you can dance, säsong 6.
Älskar musiken, älskar stilen, älskar dansen.
Jag ryser när jag ser videoklippet!


I just don't know what to do with myself



10 bästa låtarna jag lyssnar på just nu!

White Lies - To lose my life
Johnossi - What's the point
The Wombats - Let's dance to Joy Division
Pitbull - Now you see it
The Sounds - Beatbox
Vampire Weekend - Giving up the gun
Lily Allen - Never gonna happen
White Stripes - I just don't know what to do with myself
Kid Cudi - Memories
Shout Out Louds - Fall hard


Leighton Meester

Vilken dag. Vaknade och varken internet, tvn eller telefon fungerade. Så idag har jag lyssnat på massa gamla skivor som jag har liggandes. Sen åkte jag och min söt och handlade tacos så jag är så jäkla mätt nu! Nu blir det Simpsons och sen Vampire Diaries, även fast den vampyrserien inte är så himla bra alls.

Förörvrigt så älskar jag Leighton Meester, hon är så fin och jag älskar hennes roll i Gossip Girl!


Onsdag och bastu

Nu har jag och älskling precis bastat klart och tagit en skön dusch, så nu känner man sig fräsch igen. Som sagt så skulle jag köpa blå pumps idag, men det fanns inte min storlek. Men hittade massa annat fint. Bland annat en ny locktång eftersom jag tappade bort min förut, så köpte jag lite smycken osv. Och puma body lotion, tror den kommer vara asbra, älskar puma! Nu ska vi mysa framför tvn med chips och två family guy avsnitt och sen grey's anatomy, mysigt! JUST JA, jag köpte massa kattleksaker till mina kissemissar, de förtjänar massa nya roliga saker, så nu är de glada!


Godis till frukost

Äter godis till frukost och dricker äpple juice, bättre kan det inte bli, hehe. Nu väntar jag på att syster ska komma hem från skolan så ska vi ta oss ner till staden och köpa lite grejer.

Gnarls Barkley är ett bra musiktips, han är mycket bra! Speciellt låten Crazy.


Tur att vi är så fina.


Mad Men

Nu blir det läggdags, orkar knappt hålla ögonen öpnna. Skönt att det är inget viktigt jag har och göra nu på några dagar så jag bara kan chilla, skönt!!
Gillar man 60-talet så ska man verkligen kolla på serien Mad Men. Jag älskar 60-talet, kläderna de hade då och deras frisyrer och att de rökte hela tiden och överallt. Och att det ser så elegant ut! Gillar den serien skarpt!


Älskar färgerna!

Måste också säga det att jag älskar nagellacks bilden i min header.
Det är min lillasyster som tagit bilden, verkligen skitbra bild.
Älskar färgerna!


Seriöst? Jay-Z?

Haha, jaja, kuggade på uppkörningen för att jag körde för fort. Så kan det gå! Får boka en ny uppkörning snart, lär ha den iallafall innan 5/4 för annars måste jag göra om teorin också, och det har jag ingen lust med. Så ska satsa på uppkörning om en eller två veckor.
Men inte har jag haft en dålig dag för det, har fått in pengar på mitt konto idag. ÄNTLIGEN. Så imorgon ska jag ta mig ner till staden och köpa mig ett par blåa pumps om de finns kvar! Och försöka leta efter någon present till min Jonas. Han kommer snart hit och då ska vi bara mysa och kolla på dating in the dark, så jävla sjukt program.

Jag måste bara berätta en sak. Jag satt och läste någon tidning igår, så hade de ställt dagens fråga till ett antal personer med blandade åldrar. Och det stod att Jay-Z kommer till P&L och om de visste vem han var. Alla svarade nej förutom en gammal dam över 50 års åldern. Ingen annan visste vem han var!! SJUKT. Han är ju jättekänd med hur många låtar som helst, speciellt den senaste Empire state of mind. Och dessutom är han gift med Beyoncé, så jag blev helt chockad när de inte visste vem han var.


Grönt är skönt

Min älskling är här och vi sitter och kollar på svenska hollywoodfruar, hehe. Har kört en hel del idag, blir så stressad, kommer inte kunna sova inatt. Nu ska jag äta godis och hålla tummarna för morgondagen!
Godnatt



Mina älskade tofflor

Då har jag kommit hem från staden, kul med skinande sol men det är bra kallt iallafall ute OCH inne. Jag har typ tre långärmade tröjor på mig inomhus. Usch, jag skulle aldrig överleva i ett vinterland!
Nu sitter jag och lyssnar på The Sounds, jäkligt bra band måste jag säga. 

Mötet gick bra. De håller på förbättra lokalerna där så vi kunde inte sitta där inne så vi gick till McDonalds och tog varsin kaffe och pratade istället. Trevlig början på dagen. Vi pratade om allt möjligt faktiskt, speciellt hur nervös jag är inför morgondagen, (UPPKÖRNING KL.09.00!!!). Så när pappa slutar jobbet ska vi ut och bara köra en massa, träna på att fickparkera osv. SHIT!!! Efter det så ska jag på lite dansträning, sen ska jag bara hem och försöka sova så jag är pigg och koncentrerad imorgon.

Springer runt här hemma med julklappen från farmor, mina älskade tofflor!


En toppen vecka väntar

Vad gör jag uppe nu? Jag ska ju gå upp om sex timmar ungefär och göra mig iordning för mötet. Aja, jag sitter och kikar runt på lite olika skor som jag är sugna på att köpa. Det finns så himla mycket, blir helt galen snart! Jaja, nu ska jag försöka dra mig till sängen och lägga mig. Det är en ny dag och en ny vecka imorgon och uppkörningen närmar sig och min älsklings födelsedag i helgen. Det blir nog en toppen vecka.

De här skorna skulle jag vilja ha till våren. Egentligen är jag inte så mycket för just guld, men de här skulle vara fina och ett par kan man iallafall ha! Och leopard kan man aldrig ha för mycket av, hehe!



Lady Gaga kommer hit igen

Det har varit en helt fullspäckad helg. Lördag blev det god mat och fest på kvällen, det var en trevlig kväll. Idag har jag solat och sen beställde vi pizza. Alltid lika gott på söndagar! Så nu är det en sitta-framför-tv-kväll. Först The Hills och sen The City, Gossip Girl, Wipeout och sist Ballar av stål. Tycker ballar av stål är riktigt roligt faktiskt. Sen blir det gå och sova för imorgon ska jag gå upp tidigt och träffa min jobbcoah. Sen lär jag övningsköra så mycket som möjligt, för på tisdag är det dags!! Herregud, jag blir så nervös.

Lady Gaga kommer till sverige som alla säkert redan har hört, funderade på att åka och se henne för det hade varit roligt, men jag lägger nog hellre pengar på annat faktiskt.


La Roux - Tigerlily

La Roux med låten Tigerlily, den är ganska skön tycker jag.
Nu ska vi snart äta tacos fast kyckling istället för köttfärs och så, det ska bli gott.
Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!




Före och efter bilder

Nu har vi precis ätit tacos. Tror att jag aldrig ätit så mycket, är så himla mätt. Nu ska vi snart iväg och köpa lite godis och gott till filmkvällen som kommer vara hemma hos Billie. Väntar bara på att min älskling ska ringa.


Här kommer en FÖRE bild på lillasyster innan hon klippte sig
GILLA hennes nya frisyr, hon är en snygging!


och EFTER bilderna på henne









Helg och brunett

Kul med fredag idag, tror det blir lite filmkväll ikväll och massa gott att äta. Nu är syster hos frisören så tänkte lägga upp före&efter bild när hon kommit hem, hon ska klippa en kort frisyr. Det kommer bli skitsnyggt.
Tänkte prata med de andra och höra om de vill äta tacos idag, haha, det är alltid lika gott!
Aja, nu ska jag fixa lite grejer innan de andra kommer hem.

Här är en bild på hur hårfärgen blev.
Men jag tycker ändå att rött är snyggast!


David Guetta ft. Lady Gaga?


Rött till brunt

Okej, idag händer det tråkiga. Jag ska färga håret mörkbrunt, den färg jag brukar ha. Synd, för jag älskar den röda färgen men det blir så jobbigt att färga så ofta och färgen blir så dålig efter bara nåra veckor. Just nu ser mitt hår ut som skit, syns inte på bilden men det ser faktiskt inte bra ut alls. Så det får bli brunt, det håller mycket längre.
Så, nu ska jag väl sätta igång med färgningen.


Mina rosa skor

DÅSÅ, då var skorna hemma hos mig nu!!

De var bra i storleken
De var bekväma
De var snyggare än jag trodde
De glittrar litegrann
De har en snygg dragkedja
De var verkligen värda pengarna







Torsdag och jag börjar bli sjuk?

Idag är det en mysdag, jag orkar inte göra någonting förutom att gå och hämta ut mina skor. Såklart, äntligen får jag de!
Jag mår skit, känns som jag börjar bli sjuk men det orkar jag inte bli, usch.


Family guy

Sitter och kollar på Family guy, det är typ det roligaste som finns!
Min sötnos är påväg hit och vi ska mysa och se på Grey's anatomy.
Imorgon ska vi upp tidigt.

Bild från när jag och älskling badade, det blev en del skum. MYS


Hollywood


Marina and the diamonds - hollywood
Jag älskar inte låten men jag tycker den är bra, hon har så ball röst tycker jag.
Fast jag diggar låtarna I am not a robot, och mowgli's road som de har gjort!


Jay-z och the kooks till p&l

Idag väcktes jag av ett sms från peace&love.
Och i det stod det att THE KOOKS kommer dit i år, de skulle ju komma dit förra året med ställde in. Så då blev man lite besviken eftersom det var ett av de banden man hade sett fram emot mest att få se. Men men, nu kan man ju se de i år! Och så stod det att JAY-Z kommer, hur najs vore inte det att se honom. Jag är bra taggad på att se Empire state of mind, tycker den låten är så mysig även fast man är lite trött på den nu.


Rec 2

Jag och älskling övade lite på att fickparkera, jag är så bra på det kanske, eller inte, jag vet inte. Haha. Vi har nyss kollat på Rec 2, läskig film. Har ni sett ettan så måste ni kolla på fortsättningen.

De här 3 skorna skulle jag kunna tänka mig köpa till sommaren!
Vad tycker ni?




Johnny Cash - ain't no grave


Cash har gjort ett nytt album, lyssna på det. Här är en låt.


Let's dance to Joy Division

Lite gamla peace and love bilder från sommaren 08.


Kent var sjukt bra.


Sandra och jag, mysigt.


Mina söta. Sandra, Sara och Denice.


Ett år gammal bild

Godmorgon! Jag hade en helt förjävlig morgon kan jag säga, kunde inte sova ett skit. Men nu är jag uppe iallafall, har duschat, ätit frukost och sånt man brukar göra. Idag måste jag skriva till arbetsförmedlingen, det är kul att vara arbetslös. eller inte, det händer inte så mycket. Helg varje dag för mig kan man säga. Fast det är skönt det med om man vill ha sovmorgon. Idag ska vi tydligen äta kebab, haha, har aldrig ätit det så jag vet inte om jag ska våga mig på att testa litegrann. OCH idag har mina skor kommit, ska väl hämta ut de någon gång idag eller imorgon, hoppas det är rätt storlek! Ikväll är det massa roliga program på tvn, så jag sitter väl där hela kvällen.

Tråkigt också att jag tagit ut min ena piercing, för det är bra snyggt med två stycken i läppen. hehe


Avslutar dagen med en gammal goding.

Guns N' Roses - Don't cry



Brunett till sommaren?

Har varit ute och övningskört, haha, det går som det går. Var förbi vid pappas tjej och åt lite kött och potatisgratäng. Sen åkte jag hem och min älskling kom. Vi kollade på svenska hollywoodfruar sen boston tea party. Haha, svenska hollywoodfruar, jag vet inte vad jag ska säga. Men boston tea party är så roligt! Sen började vi kolla på control men somnade, så nu ska vi sova.
Godnatt!

Ska nog bli brunett igen inom en snar framtid.


Way out west eller Peace and love?

Funderar på vilken festival jag ska åka på i år. Jag orkar nog inte åka på både Peace&Love och Way out west som förra året, fast det var riktigt kul! Lite drygt i göteborg när det inte fanns duschar så man fick tvätta sig i havet och det var inte det varmaste kan jag säga! Haha. Men jag kan inte bestämma mig, kommer väldigt bra artister till båda festivalerna.

Mina tre favoritbilder från Way out west! haha


Felicia och Florence + the machine


Jag shoppade litegrann


Lily allen var bland det bästa jag sett!

Not fair med Lily allen, lite trött på den nu men den är bra ändå :)


Uppkörning och födelsedag, hjälp mig?!

Men vilken underbar dag, nu vore det skönt om det inte kom nå mer snö alls.
Jaja, den här veckan är det bara att köra bil hela veckan. För nästa tisdag, den 16/3, då har jag uppkörning!!!! Känner mig jättestressad. Teorin gick bra iallafall, trodde det skulle gå åt skogen för det var många som inte klarade det. Men det var bra svårt, men det gick bra iallafall. Men eftersom jag bara gick en intensivkurs så har jag inte kört mycket alls. Jag blir så nervös!

Sen blir jag ännu mer stressad för min bejb fyller 21 om två veckor, och jag vet inte vad jag ska köpa. Jag vill inte köpa kläder, parfym eller något sånt. Det är så tråkigt att alltid få det.

HAR NI NÅGOT TIPS PÅ VAD MAN SKA KÖPA/GÖRA?


Ett, två eller tre?

Kollar nu på the hills, the city och sen gossip girl. Snart kommer älsklingen hit med pizza också, det blir en myskväll.
Här är topp tre snyggaste skorna jag vill ha just nu, kanske köper någon av de.
Vilka är snyggast? Ett, två eller tre?



Ett


Två


Tre


Walk the line och Control

Det var så trevligt igårkväll, träffade många som jag inte träffat på länge. Vi åkte hem vid 2 och åt lite gott innan vi gick och la oss. Idag vakna vi ganska tidigt och nu har jag åkt hem till pappa och han har fortfarande inte kommit hem. Så jag sitter och kollar på en film, Control. Den är sjukt bra tycker jag. Så jag tänkte bara ge tips på två filmer som jag har sett om och om igen och jag vet inte hur många gånger.

Musik är bland det bästa som finns. Och jag lyssnar mycket på Johnny Cash, jag tycker han är grym på att spela gitarr och han har en skön röst. Han har många bra låtar, och det är precis sån stil jag gillar. Han föddes 1932 och dog 2003, så han levde länge för att vara en sån stjärna. De flesta brukar inte orka med det livet så länge och dör väldigt unga som många vet. Filmen om hans liv heter Walk the line, se den!

Sen som sagt så kollar jag på filmen Control nu, jag kollade på den igår också och kommer säkert göra det imorgon också. Den handlar om sångaren i Joy Divison, Ian Curtis. Det är nog många som har hört låtar med de, men som inte vet vad bandet heter. De har bland annat gjort en låt som heter Love will tear us apart och en låt som heter Transmission, jag tycker deras låtar är mycket bra! Ian Curtis har en speciell röst och låter som ingen annan, låtarna är också mycket sköna. Och så ska jag bara säga att den här filmen är svartvit men i den här filmen blev det bara bättre och den är så mysig.

Och om man ser filmerna om deras liv så får man mer känslor för låtarna, då förstår man hur vissa låtar skrevs och varför. Man blir och tycka att låtarna är ännu bättre än innan. Plus att man förstår hur hårt de egentligen hade det. Man tycker kanske att det är rätt åt de hur de knarkar osv. Men det är absolut inte lätt det livet, och de har en sån press på sig! Och både Johnny Cash och Ian Curtis hade en familj hemma att ta hand om samtidigt som de turnerade, och det är klart pressen på de blir ännu högre. Slutet på Control är så himla bra, tycker verkligen ni ska se den. Skulle vilja skriva om slutet här men då blir det inte roligt för er som faktiskt skulle vilja se filmen.

Jag hoppas verkligen ni har sett eller ska se dessa två filmer!


Filmen om Ian Curtis och Joy Division, verkligen värt att se!



Filmen om Johnny Cash, också en sjukt bra film!


Klockren bild

Idag har jag fullt upp, ska alldeles typ nu åka och sola. Sen hem och äta och fixa mig innan jag ska åka på födelsedagsfest, det blir kul! Hehe, men jag hinner lägga upp den här bilden på en katt. Det är från när vi var på 50års fest hos mamma kille, så tog vi en klockren bild på katten som var helt tokig! haha


The knux - bang bang



Kvällen har varit lugn, har spenderat tiden med min bejb och vänner och familj.
Blev supermätt av tacosen, och vi åkte och köpta godis direkt efter som jag ännu inte orkat äta.
Nu försöker vi hitta på någon bra film som går på tv, men ingen som verkar bra. VILL JU SE EN SKRÄCKIS.
aja, imorgon ska jag sola sen blir det fest. Det ser jag fram emot!

Övrigt så är den där låten bra, lyssna på den!


Äntligen är helgen här!

MEN VILKEN UNDERBAR DAG DET ÄR. Helgen är här och solen skiner, känns som man blir mycket piggare då! Vi håller på rensa lägenheten och kör bort skitgrejer. Känns skönt att komma härifrån, vill till något nytt.
Min bejb kom nyss men han sover nu och vilar för vi ska försöka hitta på något riktigt skoj till ikväll. Vi ska iallafall äta tacos lite senare, blir jämt sugen på tacos när det blir helg. Det är så gott! :)

Hoppas ni kommer ha en superbra helg!


ÄLSKAR solen och älskar solglasögonen!


Min bejb, puss!


Stämmer detta?



Om man läser aftonbladet idag så står det om det här, att män som har lägre iq
har lättare för att vara otrogna. Det här kan man ju tycka är spännande, ska man tro på den nya forskningen? Av egen erfarenhet så stämmer det här tycker jag. Eller så har det bara varit en ren slump. Men sen beror det väl mycket på vad för något man räknar som otrohet, oftast tycker folk olika om den saken.
Sen står det också att detta inte gäller kvinnor för vi har alltid förväntas att vara trogna. Vad tycker jag om det? Jo, en tid tillbaka kanske det var så men idag, jag vet inte om det är lika många kvinnor som män som är otrogna. Men många kvinnor är också otrogna.
OCH så är det en sak jag vill tillägga här. Jag är SÅÅÅÅ himla mycket emot att "förklaringen" till att man var otrogen var alkohol, det är så mycket skitsnack tycker jag!

Dela gärna med er era egna åsikter eller erfarenheter :)
Nu ska jag försöka sova, godnatt


The xx - basic space


Alltså, det här låten är så bra. haha, kunde inte bestämma mig om den var bra eller dålig första gången jag hörde den men nu ju mer jag lyssnat på den ju mer har jag börjat gilla den. Tycker det är skön att lyssna på.
Och de som gör låten heter The xx och låten heter Basic space och The xx kommer till way out west, ni vet den där festivalen i göteborg. Funderar verkligen starkt på att åka dit i år igen!


Är redan kär i skorna!

Här är skorna som jag beställde igår, de lär komma innan veckan slut tycker jag. De brukar vara snabbba att skicka iväg grejerna man beställer. Fanns även i andra färger, men jag tycker rosa kommer bli mycket fint till våren och sommaren. Så drygt när man ska beställa grejer, man brukar ju vilja ha lite mer än vad man kan beställa!


Sommaren i schweiz

Har nu setat hela förmiddagen och grejet med blogg designen, förstår ingenting egentligen.
Vet inte ens om den blev bättre eller sämre, men det får duga tills vidare.

Är ensam hemma nu, men hoppas på att min älskling kommer senare och gör mig sällskap.
Jag förstår inte hur det kan bli så stökigt så fort jag är ensam hemma, det blir och se så himla svinigt ut!
Ska försöka städa upp lite nu, eller någon annan dag kanske. Haha!

Här är lite bilder från när jag var i schweiz i somras, jättemysigt var det!
LÄNGTAR TILL SOMMAREN!

Pappa och isabelle sitter i skuggan.
Fast jag tycker man ska sitta i solen medan den är framme!


Här sitter dom också i skuggan, haha! Jag står där och chillar i min rosa,
prickiga kjol som var ett linne från början. Vilka trix jag kan göra! haha


Här uppe fanns det en jättefin restaurang som vi åt på. Den hade liksom
ett golv som var som ett vanligt golv, sen hade den ett golv i mitten i rummet som roterade
som man kunde sitta och äta sin mat. Det snurrade inte asfort alltså, för då skulle man väl spy.
Men det snurrade lite sakta och mysigt runt där. Tyckte det var lite roligt!


Raka av allt hår, eller litegrann, eller inte alls?

Jag tycker vet inte riktigt om jag tycker att tjejer ska raka av håret helt och hållet, det brukar vara snyggt om man trixar litegrann på någon sida osv. Men inte att allt hår ska av!
MEN, är det någon som passar bra i det så är det Kanye west flickvän Amber rose. Hon är jävligt cool faktiskt, och man kan tycka att hon har en helt galen outfits ibland med det passar bra på henne.
Jag kan tänka mig att hon har en grym personlighet också.

Men bara för att jag tycker detta så vill jag inte att man ska raka av sig allt hår, verkligen inte. Hår är så fint, man kan göra så himla mycket med det. Håller ni med? Att hon är grym men ni tänker inte raka av er håret för det. Eller?


Grey's anatomy kl 21.00

Nu har jag varit iväg och handlat lite gott till kvällen, för ikväll börjar ju Grey's anatomy. Hur bra är inte det?!
Idag beställde jag ett par skitsnygga skor också, de borde komma mot slutet av veckan. Hoppas bara att de passar, ibland kan storlekar vara lite knasiga.
Färgade håret igår IGEN, samma färg. Fast eftersom jag var ljushårig så blev det så skrikande röd. Nu var jag ju rödhårig när jag färgade så det blev mörkrött. Det blev superbra!

Jag börjar få lite huvudvärk, har någon något bra tips vad man ska göra åt huvudvärk förutom att ta en huvudvärkstablett? Gillar inte att svälja tabletter!




Coco thai

Kom precis hem från staden. Det gick jättebra på mötet så jag ska börja få mina pengar snart.
Efter mötet åkte jag & pappa och åt lunch på coco thai, jättegott!
Pappa åker bort idag och blir borta ett tag, så jag måste dit och ta hand om djuren i några dagar :)
Idag är det också säsongspremiärer på tvn, så det blir en mysig kväll.

Här är en bild från i vintras när jag skulle gå och duscha men det tog i när jag skulle stänga dörren, så jag tog i lite mer. Och sedan blev jag fundersam över varför det gick så trögt, då såg jag att det var en död mus ivägen.
Stackarn!


Mystisdag

Då har jag handlat, varit ute och gått lite och målat naglarna.
Nu väntar jag på att billie ska komma, sen min bejb när han slutat. Så ska vi baka, hehe.
Sen så ska jag färga håret lite mörk rödare, det blir najs.
Sen ikväll är det ju en massa säsongspremiärer!!


Flytt snart

Åh, vad skönt det var med sovmorgon idag.

Jag känner mig jättestressad, ska på möte hos socialen imorgon och de är så krångliga tycker jag. Så det är massa saker jag måste fixa innan imorgonbitti! Sen ska jag hinna rensa mina kläder idag tänkte jag eftersom vi ska flytta ganska så snart. Skönt! Flyttar till världens finaste hus. (Bilder kommer sen).

Nu ska jag måla naglarna.


Boston tea party ikväll, glöm inte det.

Så, nu har jag fått en ordentlig bild på det röda håret.
Är mycket nöjd!


Skor till våren och sommaren!

Här är de fem snyggaste skorna jag har hemma!
De gula skorna börjar bli lite slitna som ni ser på bilden, haha.









Här är tre par av de låga sommarskor som jag har som jag tror jag kommer använda mest i vår och sommar. Alla tre är väldigt bekväma och jag har aldrig fått skavsår!


Varma dagar och varma nätter, tack!

Jobbig natt och jobbig morgon, jag är så trött! Men jag måste ner till stan nu så jag sover när jag kommer hem igen, det kan ju inte ta längre än någon timme typ.

FAN, vad skönt det vore med sommar!!!!


RSS 2.0