beach

Dansuppvisning gick bra, såklart. Sen åkte vi hem och bestämde oss för att inte gå på beach men Jonas var flummig och så skulle vi tydligen på beach iallafall så vi åkte hem till Krikkan för att förfesta och sen drog vi till det regniga beachpartyt. Det var roligare än jag trodde att det skulle vara, så det var en lyckad fredagskväll. Nu ska vi äta lite mat och sen börjar festen igen.


bejb och jag


krikkan




timba


might like you better



dansuppvisning

Alla sa att det skulle vara fint väder idag, men det regnar? Inte kul att sitta utomhus och festa. Men det står ju faktiskt på smhi att det ska bli bättre väder imorgon, det hoppas jag verkligen på. Får se om man blir hemma och myser eller drar på det där jävla beachpartyt i grängesberg, WÖ. Ska iallafall börja dagen med lite frukost nu omkring ett tiden. Sen blir det dansträning, sen dansuppvisning. Jag hoppas även på att mitt huvud kommer fungera som det ska idag!


:)

Dansuppvisning imorgon TACKHEJ



straight to hell

VAD FAN HÄNDER?! Jag vet inte, jag är helt slut i huvudet idag, fattar ingenting. Vädret gör det inte bättre heller. Vaknade av att det åskade imorse, då fattade jag inte heller nånting. Men jag gick iallafall upp vid sju och gav katterna mat och sen somnade jag om. Vakna sent, men det var skönt, som alltid. Dansade tills det såg ut som jag hade tagit en eller två duschar ungefär, svettigt eller. Jaja, jag och Jonas gjorde lite tacos sen, det var mysigt. Ööhhhh, nu ska jag sitta och sura för att jag inte får inte dansstegen. Huvudet fattar men inte kroppen......... HEHE. irriterande. Jag blir inte heller mindre irriterad över att det är 30 seconds to mars på vh1, finns det verkligen ingenting bättre de kan spela? Det sitter jag och undrar över just nu. Ska ta och äta upp min kexchoklad, trycka på mute och lyssna på denna låt istället och sen är det GODNATT!



love lockdown


bruna ben & vita fötter

Jag har nyss ätit en inte alls så god räksallad, fattar ingenting, på dalprorten brukar de har goda sallader. Jaja, dessutom har de slutat ta kort, skitjobbigt! Eller inte skitjobbigt, men lite jobbigt iallafall. HAHA. Jonas springer runt här naken, han ska försöka ta sig in i duschen men han tycks glömma allt han ska ha med sig. Inte för att jag förstår hur mycket det är man kan ta med sig in i duschen. Vi ska snart lägga oss och kolla på typ, P2, eller någon annan film. Jonas säger att den är jätteläskig så det hoppas jag verkligen på. Imorgon blir det dans igen. Yä. Godnatt


sötnos


nya skorna! bruna ben och vita fötter?


a love song


En av låtarna som vi ska dansa till. Amanda Blank - a love song. Jättemysig dans, älskar den. Hehe, sen ska vi dansa till Snook - snook svett och tårar sen förmodligen en house dans till låten we no speak americano. HAHA, asroligt! ERIK köttade sönder på dansen idag, och alla andra dagar också :D Fast det gör väl vi andra också!


jag & min andra kärlek


Jag och aragorn ute i solen idag :)


puss på den sötnosen :) HAHA


solen skiner idag

OCH SOLEN SKINER IDAG, är det inte toppen!!!!
Vaknade tidigt och tog mig en vända in till stan, hehe, åkte hem och öppnade paketet från nelly, solade med katterna, drack cola och nu ska jag glida in till stan igen för en fika med sara erik och cassi, hihi :D


nelly.com

DÅSÅ då har grejerna från nelly kommit, hehe. Jag beställde jättemycket och isabelle ett par skor, allting kom förutom hennes skor. Det ska väl vara typiskt! Jaja, mina grejer är iallafall här haha :)
Allting är supersnyggt!


bland annat dessa skor


och paljettjackan :) hehe


väskan :) med mera!!!!


höstskorna jag älskar

Nu ska jag chilla hela kvällen framför tvn och kolla på so you think you can dance :)
Imorgon hoppas jag på att kläderna från nelly kommer!! Älskar dessa skor på bilden, dom kommer komma mycket till användning i höst!


spa & massage

Har en förjävla träningsvärk idag, men det är skönt. Har gjort klart ena dansen nu iallafall, så nu är det bara en till att lära sig. Igår bjöd pappa på god mat, grillat och grejer. Jordgubbar och sånt gott! Somnade till sex and the city, gamla avsnitt. Idag fick jag även present av Isabelle och mamma. Ett present kort på ett spa & massage ställe i stan, nästa tisdag är jag inbokad för en timme. Ska bli skönt, jag som har så mycket att tänka på hela tiden. Jag är så stressad, usch. Sen fick jag en fin katt av Isabelle, som ska stå i min lägenhet sen när jag flyttar hemifrån :D




katten haha


bejb lagade god mat :)


före & efter

Dansade som fan igår, märktes att man inte hade dansat på ett tag. Har nog aldrig svettas så mycket! haha. Efter det åkte jag och kikade lite på när Jonas tatuerade sig.




före bild hehe


efter bild hehe


jävla svensk sommar

Dagen började inte så bra, jag hatar Jonas väckarsignal.... "Klockan är 06.30, dags att vakna" är det någon jävla kärring som säger på hans fula mobil. HAHA. JOBBIGT! Somnade om några timmar, åkte till gymmet, åkt hem till mamma. Ska duscha för att snart åka in till stan för en god fika, eller snarare frukost för mig :)
Sen blir det äntligen dans!!

och solen skiner inte idag heller, jävla svensk sommar.


hoppas att solen kommer imorgon

Nu ska vi lägga oss och se på film och försöka sova :) kan ju inte sova bort hela dagen imorgon!
Och så hoppas jag på att solen kommer skina. Hittade en sommarbild på jonas dator, mysigt.


hjärtat från jonas

Då har jag och bejb varit hem till mamma en sväng där Isabelle och Markus hade lagat mat tills oss :) hehe! Mår inte så bra idag, dock inte för att jag drack igår. Jag har huvudvärk, en sån där huvudvärk man kan få om det är åska på gång ute. usch usch, blä. Vill bara lägga mig ner och somna, men det går väl inte eftersom jag legat halva dagen i sängen redan, så jag är pigg och kommer vara uppe till minst tolv iallafall. Måste vila ut mig för imorgon blir det gym på morgonen, sen en fika med mina käraste och sen blir det dansträning som jag nog har bestämt mig för. Får se om jag kommer ändra mig i sista sekund, kan bli så. Jag har alltid en sån jäkla beslutångest. Så drygt att det är så jämt. Måste alltid fundera lääääääääänge, vad det än gäller. Även om det bara är om att jag ska köpa juice eller mjölk? Så måste jag fundera jättelänge. DRYGT! Jag som annars gillar impulsgrejer. Jaja, jag hann även ta ett kort på halsbandet Jonas gav mig i 20års present, blev inte så bra men det får faktiskt duga. Sen fick jag en mysbild på mina missar när de lägger här brevid mig i sängen och myser. Argaorn och Cj, puss på dom :)


Söndagsmys i sängen


hjärtat från jonas  


storfestade

Då var helgen klar för denna vecka, har haft det mycket trevligt. Fredagen började lite lugnt innan vi drog till blötberget för att småfesta lite. Hehe, fast Isabelle STORfestade, hon var en riktig partypingla i fredags. Inte lika glad var hon i lördags när hon vaknade upp. Hon låg i princip och dog lite halvt hela dagen. Haha, skitrolig tjej. Jag och Jonas dog det lugnt med alkoholen i fredags, för jag var inte ett dugg taggad för fest. Men det var trevligt där ändå.

Igår, Lördag. Jag annie och denice drog på födelsedagsfest för att förfesta innan vi skulle på krogen. Hade en trevlig kväll tills innan man skulle åka hem, som vanligt, det är alltid någon kille som ska krångla till det eller så. Men vad skulle vi göra utan alla dessa killar, haha. Idag chillar jag, kanske ska dansa. kan inte bestämma mig om jag ska vara med eller inte.. måste fortsätta fundera. Tills dess ska jag sitta här i min säng med datorn i knät och kolla på när Jonas sitter och spelar dataspel, som vanligt alltså :)


Fredags när jag inte alls var taggad


Fredagsmys


Lördag med annie och denice :)


fredag och tacos

ÄTNLIGEN FREDAG. Jag är bra sugen att festa idag med, men jag tror inte det blir så. Om Jonas ska festa så lär jag köra på honom. Men det är min tur imorgon, hehe. Idag ska jag mysa med film och godis isåfall, och tacos när mamma kommer hem från jobbet. Innan det ska jag orka ta mig till gymmet, får se när det händer, haha.
Sitter och kollat på 16 & pregnant, tycker att det är förjävla dåligt program, haha, skrattar hela tiden!

OCH JAG VILL DANSA


if it kills me

Tyvärr minns jag inte om jag har lagt upp det här klippet förut, men isåfall gör jag det igen. SÅ JÄVLA FIN DANS, okej. Jag sitter och grinar nästan och ryser. Den är så mysig!!


ny tv

SHIT har nyss beställt en jädrans massa grejer från nelly... hehe, visste inte om jag vågade. Men nu är det gjort!! En klänning, två par skor, två par väskor, en skjorta och ett linne, hehe spännande. Får se om det kommer någon gång nästa vecka då :)

Har precis ätit varm macka med bejb och nu ska vi mysa ner framför tvn, hihi. Imorgon är det fredag och då börjar helgen, ska förmodligen ta det lugnt imorgon, blir bara lite tacos till kvällen. Men på lördag, då smäller det till! TAGGAD. hehe, såklart.
MÅSTE även säga att för första gången så länge jag kan minnas har vi bytt tv hemma hos pappa. Slängde ut vår gamla tvn, typ från 90-talet och pappa hade köpt en STOR plasma tv. Känns redan som jag haft en hela livet, trivs alldeles utmärkt :)


en sådan osminkad och varm dag


tavlan


Mina fina skor från nelly


Marilyn Monroe tavlan, billigaste någonsin typ :)


järbo

OJ OJ, vilken dag det var igår. Vi skulle åka till Järbo (jag vet inte vart det ligger, men nära sandviken iallafall) och hälsa på en liten del av släkten som skulle samtidigt fira mig litegrann för jag fyllt år. Fick en jättefin present, vita ljuslyktor, jättemysiga. Jag hittade även ett loppis där borta där jag fnan mig en billig tavla på Marilyn Monroe, jättenöjd med den. Fast det åker nog inte upp på väggen förrän jag flyttar hemifrån, vilket jag hoppas på ska hända väldigt snart. Aja, sen grillade vi och typ, mamma festade till litegrann, hehe. 

När vi kom hem vid elva tiden så blev det lite bråttom och åka iväg igen. Jonas och hans vänner skulle på krogen och jag lovade att vara chaufför så vi åkte in till krogen och var där hela kvällen tills vi åkte hem till Jonas kompis där de skulle efterfesta, men typ åt mat och sen kom vi hem vid fyra tiden, och jag var dötrött. 

Förövrigt så kom mina skor idag, skitsnygga. Passar utmärkt på mina fötter, vet dock inte om jag kommer använda de för de är så himla fina. Annars har vi chillat hela dagen, Jonas syster bjöd på mat. Jag åt räksallad, som vanligt, är helt tokig i det just nu.  


Isabelle var törstig

Jag var glad hehe

jag och bejb på promenad i Järbo

Bejb och jag :)


glad tjej

HAR NYSS BESTÄLLT SNYGGASTE SKORNA FRÅN NELLY!

GLAD TJEJ JAG ÄR :D och nu åker jag till gymmet sen ska vi göra lax hihi


äcklig

Igår köpte jag mig ett par röda pumps för 30kr, hehe. Värsta lyckan. De var hur snygga som helst och för en gångs skull så var det inte speciellt hög klack på dom heller, suveränt. Köpte mig även snyggaste kjolen ever och en gröna cardigan. Jättemysig. Kjolen är svart med stora guldknappar på, det är det som är så snyggt. Vet inte ens om jag kommer våga använda den, hehe.

Hoppas det blir fint väder i helgen, JAG VILL FESTA. typ fira att jag är tjugo nu. Kanske tar mig in till systemet själv nu, hehe, spännande!

Måste hoppa in i duschen nu, känner mig äcklig. blä.


myskväll

Vad är det för jäkla väder idag, vart är solen? Jag vill ligga ute och steka, blir lite förbannad. Jag vill ha en varm sommar!! Men hur som helst så ska jag ändå ta mig ett litet dopp idag i sjön, hoppas att det är lite varmt iallafall. Jonas sa att det var 23 grader men det vet jag inte riktigt om jag tror på. Haha. Ska gymma och titta på någon asäcklig film ikväll.

Igår så åkte vi in till stan och köpte oss varsin toast, HAHA. Skulle inte på subway men jag gillade inte stället speciellt mycket så vi struntade i det. Efter det åkte vi hem till Jonas där han skulle bjuda mig på mat. Vi hade köpt potatis och sill och kall sås. mums! Och gott bröd till. Det var supergott, tände ljus och myste. Hyrde film, fast jag kom på att jag hade sett den förut, men det gjorde ingenting. Det var en riktig mysig kväll.

Sitter hemma hos pappa nu och vi ska fixa lite och så innan vi ska åka hem till Jonas igen.


bejb var söt igår :)


jag älskar min tröja med katten :) hehe


jonas somna tidigt :) haha


ett år

Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är MIN och JONAS ett års dag.
Det ska vi fira med massa god mat och mys hela dagen, bejb ska till och med ställa sig och laga mat åt mig. hehe, fast det gör han väl typ alla dagar, men ändå.
Han är det bästa som finns :)


tjugo år

SÅ. helgen har varit helt fantastisk kan jag berätta. På fredagen färgade jag håret mörk brunt och gjorde mig iordning för att glida in till stan för att hämta nyckeln till lokalen. Vi grejade iordning med musik och bål osv innan alla kom. Blev en hel del människor och en hel del alkohol. En lyckad kväll var det iallafall, speciellt när de sprutade vin över hela mig typ. Lördagen var värre, ännu mer alkohol och jag hade skitroligt hela kvällen tills jag kom hem då jag inte mådde alls bra, hehe. Men fick finaste presenten av Jonas då på natten, hihi, jättefint halsband. Älskar det! Har chillat hela dagen idag, födelsedagsfika hos mamma först. Och sen åkte vi till Jonas mamma som bjöd på pizza, fast jag åt en sallad. MUMS. Fick jättefint armband, som matchar med halsbandet. Kommer lägga upp bilder sen när jag orkar, hehe. Nu, lite festbilder innan allt folk kom :)







kalasbra

Hinner typ inte skriva någonting, är lite stressad just nu. Men festen igår var kalasbra och nu fortsätter festen, så jag lägger upp bilder och skriver mer sen, hihi


taggar

Höll på att dö av värme inatt, fyfan säger jag bara. Fast hellre för varmt än kallt :) Idag har jag fikat med mina kära, speciellt Sara som kommit hem från London, så nu kommer det bli mycket fest!! hihi. Har förövrigt bara legat ute i solen och nu ska vi åka och Jonas ska fortsättas att tatueras. Imorgon ska jag fixa den sista inför festen, hehe.

TAGGAR INFÖR FREDAGEN!!


sommarbilden på mig och katten, hihi


nyklippt

Sitter här nu nyklippt och längtar till fredagen, har även hittat låten som jag letade efter, suveränt! WOHO, idag är det so you think you can dance på tv, ihih, och jonas är fortfarande ute och super. Den token :) Ska ta en vända till stan imorgon för lite fika och sånt. Ska försöka orka/hinna måla om naglarna, även tånaglarna. haha.

Imorgon ska det bli fint väder iallafall, längtar!

mando diao - you got nothing on me


Lägger upp bästa låten för de närmaste dagarna tills jag lyssnat sönder den, så brabrabra! Jonas drog iväg för att golfa och dricka öl medan jag ska sola och klippa mig tror jag, om jag vågar, hehe. Sen drar jag till gymmet och pumpar och solar :) SKÖNT. Imorgon blir det en fika med mina tjejer, hihi


första doppet

ÅÅH mitt internet går så himla segt just nu. Fast det beror nog mest på att min bejb sitter och grejer så mycket vid sin dator.. hehe. Idag har det varit mysväder. Sov jäääääääättelänge eftersom jag låg uppe halva natten eller nästan hela natten faktiskt, och kollade på film. Sen har jag varit in till stan och fixat grejer, bland annat lösögonfransarna till fredagen!! Sen åkte vi hem och jag tog mitt första dopp för året, inte var det speciellt varmt. Men nu var det gjort iallafall. Sen åkte vi hem och grilla, alla grillade kött men jag grillade fisk. MUMS. Sen åkte jag iväg en sväng för att gymma sen hann jag även med att titta en sväng på när krikkan fortsatte att tatuera bejbs arm, kommer nog bli asbra till slut. Har även hunnit fixat all musik till fredagen, kommer bli jättekul. DANS DANS DANS! Nu ska vi äta jordgubbar och se på film.

Imorgon ska bejb på jobbintervju, håller tummarna för honom :) hihi

Nattinatti


lyckad fest

Blev lite stressig dag igår, vaknade halv tre på eftermiddagen, haha. Så åkte jag och bejb in till stan för att köpa lite glass för det var ju så underbart väder. Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning inför klassfesten, blev lite sen dit men det gör ingenting. Skönt väder, jag var taggad som fan, alla andra var också taggade som fan. Myste ute i solen på bryggan innan vi drog till krogen där vi dansade tills det stängde typ :) härligt!

Idag har jag varit och köpt räksallad, så otroligt gott tycker jag. Sen har jag kollat på film, bland annat dumpa honom. Den var lite halvrolig och så, dög att kolla på en sån här seg söndagseftermiddag. Ska alldeles strax eller om en timme då, kolla på one tree hill innan jag drar mig till gymmet.

Imorgon ska jag in till stan till arbetsförmedlingen för att lämna lapp osv, sedan ska jag ta mig en vända på stan och kika på lite grejer inför min 20års fest som är på fredag. Ska bland annat köpa mig ett par lösögonfransar, lite smink, en hårfärg kanske och ett par snygga billiga skor om det finns några snygga i vår lilla stad ludvika.

här kommer lite bilder från igår :)


hanna, jag, sara, olle och kg hehe


jag, malin och någon skum kille


shots, hehe malin och jag


klassfest

Nu sitter vi i silverhöjden och chillar med godis och datorer. Fast isabelle och jonas spelar och jag skriver iallafall här. Vi ska senare kolla på skräckfilmen P2, har hört att den ska vara läskig så det hoppas jag. Finns nästan ingen skräckfilm som når upp till mina förväntningar, så är det när man är kräsen. Gillar ju att se på film när det är mörkt ute men det lär väl dröja ett tag, drygt att solen skiner så länge. Fast skönt också :) allt har väl sina för- och nackdelat antar jag. Happ, nu ska jag ut och klappa mina katter innan solen går ned. Sen sätter jag mig i soffan och kollar på håkan hellström dvdn tror jag, om det inte går något bättre på tvn. Men det verkar tveksamt.

Klassfest imorgon, ute i det fina vädret. Har sett att det ska bli skinande sol men upp till 30 plusgrader. Vilket jag hoppas på mycket så man kan ligga i solen hela dagen innan man drar iväg och festar. Om man ska festa, har inte riktigt bestämt mig än. fast jag är nog bra sugen :) eftersom det inte blev sådär mycket supa på festivalen för det var så mycket band man skulle hinna med. Vi får se hur jag gör.


Isabelle skitförbannad i bilen


Jonas lite sådär halvt chockad i bilen haha


mysbilder

Mysbilder från igår hihi :)


min sjukling som försöker sova, haha söt :)


aragorn var busig :D

cj, min lilla plutt :)

han ser så chockad ut :) haha, sötnosen


fredag

Dagen idag har varit riktigt mysig. Började med att gymma och sedan åka in till staden för att köpa lite godis och mys till kvällen. Har precis ätit tacos, hihi, gott som fan var det. Solen skiner och jag hoppas att det inte är mygg på mitt rum ikväll när jag ska sova....

Ska lägga upp lite mysbilder från igår, mina katter är sötaste någonsin :)

mys

Äta lite flingor och sen mysa med film och katterna, förutom Xena, hon är bra dryg nu.
Ny dag imorgon med bättre väder förhoppningsvis. Ska gymma på morgonen iallafall :)


bejb och jag hihi

min finaste, upp och ner


strandväska

Köpte även denna superhärliga strandväska från nelly, billig och bra!
Den kommer komma mycket till anvädning, om det blir kanonväder någon gång!!



bokat lokal

Mina kläder har kommit, allesammans. Jättenöjd, såklart. Jag brukar aldrig vara missnöjd för jag är inte så nogrann med saker och ting. Idag har jag gymmat och solat, skönt. Sen har jag bokat lokal inför min 20års fest som är nästa fredag (16/7) hihih. Sen ringde de från en högskola idag och informerade mig lite mer och hon var jättepositiv och tyckte allt såg jättebra ut så hoppas jag kommer in där då. Ligger i kalmar så då får jag eventuellt flytta dit, men det är bara i två år så det kommer gå fort. Sen åkte jag och isabelle med när jonas skulle fortsätta tatuera sig. Nu ska vi mysa och se på film :)


från hm, jättemysiga klänningar :)


från nelly, supersnygg tycker jag!


Snyggast av dom alla, syns inte på bilden. men på är den skitsnygg!


solning

Dagen idag har varit bra, hehe. Sov länge, som vanligt då :) sen så bar det in till stan för att möta upp sanna och annie för lite mys på stranden och lite god sallad. Skönt väder, sen bar det hem till pappa för att grilla och nu ska jag och bejb se på film. Blir tidig uppgång imorgon.


mysbild på oss, hehe, jag sanna och annie

isabelle chillar i solen, hehe


sommarbilden

Sitter nu i krikkans lilla studio och tittar på när Jonas förbättrar på sina tatueringar på armen, hehe, kul. Tänkte gå in på pizzerian och köpa lite salladsbröd men det var stängt. Sällan de har stängt en tisdag halv 7. hmm. Mina två klänningar från hm kom idag, supersnygga. Hoppas de från nelly kommer snart också.



sommarbilden på mig och timba, pussi


fotbad

Har nyss tagit mig ett fotbad så nu är mina fötterna alldeles mjuka och mysiga :)
Ska nu laga lite god mat tills min snygging slutar och kommer hem, sen ska han åka och tatuera sig, som vanligt, hehe. Jag åker nog med som lite trevligt sällskap.
Har idag beställt en strandväska, assnygg och två klänningar från nelly. De kommer nog innan helgen är här, hoppas!

Sitter och lyssnar på M.I.A, hon är ju förjävla cool.


born free



Bästa låten just nu iallafall. MIA - BORN FREE


timba

God morgon eller god dag, sitter i sängen med myskläder och chillar. Kan inte bli mycket bättre, kanske går ut om solen kommer fram, inte så roligt när det är så mycket moln ute. Kollad epå Farsan igår, rolig film säger jag, Jonas och Isabelle säger mycket rolig film. Den var helt okej, bättre än jag hade förväntat mig iallafall. Idag är det so you think you can dance på tv, kul! Missade det hela förra veckan när jag var i borlänge, får försöka hinna se de avsnitten innan kvällen är här.

Igår åkte jag och Jonas och köpte sånt där bröd man får med när man köper en sallad från pizzeria. Jag har fått något knäpp på det, för nu vill jag bara åka och köpa sånt bröd och dressing hehe, skiter i själva salladen. hehe, bra rolig jag är eller.

Shit, mår inte bra alls. Vet inte om det är förkylning eller allergi, förmdoligen allergi, fast det hjälper inte fast jag tar tabletterna. Jobbigt. Men jaja, ska iallafall ta mig ut nu och äta lite frukost, sitta och mysa med missen, hihi, namnet var Timba. Han är rolig :)


Timba :)


farsan

Nu är äntligen mitt hjärta påväg hit, han är typ segast i världen haha, men det är gulligt. Vi ska förmodligen kolla på Farsan, jag vet inte ens om jag tycker att den verkar rolig, vi får se. Jonas vill se den iallafall så vi ska kolla på den. Sen hoppas jag verkligen att det går något bra på tvn ikväll för jag orkar inte göra något annat än att bara chilla i soffan, hihi. Ska nog åka och köpa mig något gott att tugga på också :) typ godis!!

JAJA, nu är bejb här och nu ska vi mysa resten av kvällen ihih

Bejb och jag på peace & love :) hiih


tre favoriter

Nu sitter jag ute med datorn i det fina vädret, skönt att solen skiner lite iallafall. Vi håller på att grilla kycklingfilé och lyssna på lily allen. Har precis försökt samlat ihop lite skor på ett och samma ställe, vet inte riktigt var jag ska ställa de. Så de får stå i ett hörn nere i källaren. Nu blir det mat innan det bär av till gymmet.

Jag älskar det nya huset vi bor i, och här är mina tre favoritställen:


där jag har mina skor, det gillar jag mycket!


badrummet, hehe, där kan jag leva länge

min säng, där kan jag sova mycket länge. playboy också, hehe


solglasögon

Och solen skiner inte idag, trist. Så jag tar och åker till gymmet lite senare istället, skönt att få röra på sig lite hehe! Sen ska jag packa upp grejerna från p&l och senare kanske jag försöker fixa en kavaj. Jag har köpt en skitful kavaj för flera årsen, och jag tänkte att om man klipper lite och syr och fixar så kan den kanske bli riktigt snygg. Eller så förstör jag den helt, haha, vi får se.


snyggingen i mina solglasögon, hehe, tokigt!


remember me

Nu ska jag gå och lägga mig brevid min finaste. Han gick och la sig för fem timmar sen och jag sa "jag kommer alldeles strax", vilket redan har vart antar jag. Jaja, nu ska jag dra mig till sängen och försöka åka med klockan sju då jonas ska åka till sin kurs. blä, kommer vara så trött då.

Måste bara tillägga att jag kollade på remember me idag, så himla bra film.

min bejbi och jag puss


mycket värd vecka

Det var ju ett par bra band på peace&love men mycket krockade med varann och jag ville verkligen se allt. Så vi sprang mellan alla scenerna för att hinna se lite av varje. hehe, de bästa jag såg var iallafall julian casablanas, mando diao, the hives, johnossi, shout out louds, lily allen, vampire weekend, sugarplum fairy och the kooks. Kollade även på name the pet, donkeyboy, mika, billy talent, dlk, patti smith, john fogerty, hästpojken, hoffmaestro, jay-z. Jay-z är ingen som jag brukar sitta och lyssna på direkt, men själva konserten var jättebra och det var verkligen ös. så det var kul!


tjejerna, glada och fulla

jag myser i det gröna gräset

bejb och pizzorna, hehe, blev ett par såna under veckan.

MIKA, han röjde på scen iallafall även fast hans musik inte är det bästa

sugarplum fairy, köa i solen länge men det var det värt kan jag säga!


Peace&Love

hehe orkade inte skriva ett tag, men nu har jag köpt mig en kamera och kan ta lite bilder så nu kanske jag orkar skriva igen. Har sovit ut idag och haft mysdag efter en hel festivalvecka på peace&love. Har varit underbart väder, mycket sol och värme, vilket jag gillar skarpt! Har sett mycket bra band och nu är jag helnöjd. Kan dö lycklig typ. Tänkte lägga upp lite bilder också. Fast hann inte ta på mando diao, shout out louds eller jay-z som spelade på lördagen eftersom jag var helt kameragalen hela veckan och tog en massa onödiga kort. hehe, men det kan jag leva med.

I veckan hann jag även med att köpa mig två par nya skor, jättesnygga. Och håkan hellström dvdn, från när han spelade på p&l förra året. Underbart, bästa spelning jag har sett tror jag! Köpte mig även en klänning bara för att det var rea, haha, gillar att handla reakläder.

Ska fortsätta att vila ut mig för imorgon är det en ny vecka och jag måste se till att saker börjar hända. Sitter mest bara i solen och steker annars, men vem vill inte göra det när vädret tillåter :)


RSS 2.0