Klockan är spöktimme, ge mig en sysselsättning

Blomkål (Brassica oleracea var. botrytis) är en grönsak i kålfamiljen (Brassica oleracea) som är mycket nyttig. Den äts vanligtvis kokt, men kan även ätas rå eller inlagd.

Jag kan inte sova så jag sitter här och äter lite blomkål som jag tycker är väldigt gott! haha, och såklart äter jag den rå också, den är godast då.
 
Jag får värsta sommarkänslan av bilden, haha kanske ska ta och odla egna såna där hemma här i sommar.


Lady Gaga

Ibland blir jag bara så himla trött på föräldrar!!
 
Något mer jag är ganska trött på är bad romance med lady gaga, jag vill höra en ny låt!


Söndagar är så trista.

Vilken underbar dag det var igår. Maten var mycket god, och hårfärgningen blev kanon! (Lägger upp en bild imorgon). Kvällen blev lite stressig men det blev bra tillslut. Det var kul att träffa många vänner som jag inte sett på länge!
Dagen idag har varit slö, hehe. Jag och älskling har chillat hela dagen och nu lagar jag mat. Sen ska jag se på the hills och the city.

Imorgon blir det tidigt uppgång. Kl 10.00 väntas jag på Adecco som ska hjälpa mig med mitt cv. Haha, kan bli spännande.


Äntligen lördag!

Har varit en väldigt slö morgon, men nu är det dags att börja tagga för fest! Jag har precis varit till affären och köpt en röd hårfärg, kanske tar ett kort på hur det blir om jag hinner. När jag är klar så kommer bejb så ska vi, syster, mamma och hennes kille åka och äta på coco thai, dom bjuder! Gott. Sen bär det iväg på fest, härligt.
Jag har det stressigt nu, så det är bäst jag sätter igång med hårfärgningen!

Här är en snyggbild på min lillasyster Isabelle, hon är snyggast och borde bli modell.
ELLER HUR?


Tacofredag!

Okej, nu har jag solat och varit ute och skottat litegrann. Umgåst med lillasyster också, inte för att hon är liten hon är ju längre än mig så! haha. Nu ska vi göra tacos och snart kommer min älskling och äter. Gott! Ingenting är väl bättre än tacos en fredagskväll? Efter det blir det nog lugnt, har köpt hem lite gotti som vi ska äta ikväll och se på mysiga filmer.


Här är en bild på min tredje katt, hon heter Xena krigarprinsessan.
Haha, jag vet, hon har det finaste namnet och hon är en riktig bitch!

HA EN SUPERFIN FREDAGSKVÄLL ALLIHOPA!


Sömnproblem

Jag sover så himla dåligt. Jag kunde inte somna förrän fyra, femtiden inatt. Sen när jag väl somna fick jag gå upp sex och åka in till stan, hem till mamma. Där lyckades jag somna om efter en timme kanske, sen drömmer jag bara massa mardrömmar nuförtin. VARJE NATT, drömmer om verkligen hemska saker. Jag brukar inte ens komma ihåg vad jag drömmer i vanliga fall. Vad ska man göra åt sömnproblem då?
Nu åker jag och solar, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Hoppas det blir något bra!


Lejonkungen!

HAHA, måste säga att under de tre åren jag gick på estetiska programmet med inriktning teater, så var det roligaste när vi gjorde en långteater. Vi tog idén Lejonkungen, fast vi gjorde om som om de skulle vara i framtiden. Så det blev vissa förändringar. Vi höll på att göra den och allt som hörde till i ett år. Sen innan studenten så visade vi upp den. haha, helt sjukt.
Här kommer iallafall en bild på oss alla, jag fick vara pumba! HAHA


Natti natti


Nu ska jag gå och lägga mig brevid min bejb, hihi.
Han la sig för flera timmar sen medan jag datarnördar, haha

Bild på oss från nyår! mysigt


Bantningsprodukter

Alltså, jag vet inte hur många gånger dagligen jag läser om bantningsprodukter eller ser de på tvn. Hur kan det komma så många och nya produkter hela tiden? Det kommer nya varje dag känns det som. Jag har själv aldrig testat något, för jag har aldrig tyckt att jag behövt banta. Så jag vet inte om det skulle fungera. Men om jag skulle vilja banta så skulle jag bara träna och äta nyttigt. Svårare än så är det faktiskt inte? Varför ska man testa en massa, enligt mig, skit hela tiden? Alltså, jag tror att alla nånstans i sitt huvud förstår att det bara handlar om sin egna träning och vad man äter. Och hur mycket man vill det, hur engagerad man är och sånt. Man kan inte träna en vecka och tro att det ska vara klart, utan man måste hålla på så hela tiden. Och jag vet inte vad ni säger men jag mår bra av att träna. Jag tränar dans sen åtta år tillbaka typ. Då tränar vi både styrka, kondition och självklart dans också. Men det har fungerat för mig, jag tycker om att ta i och svettas och sen ha träningsvärk dagen efter.
Jag tycker inte man ska använda bantningsprodukter. Jag har även sett föräldrar ge bantningspiller till sina barn som är tio år. Och det är bara fel fel fel, tycker jag.


Färga håret och skaffa löshår?

Färgade håret idag och det blev bra, det är fortfarande den färg jag har på bilden nedan.
Men det kommer inte gå lång tid innan jag vill ändra färg. Jag har färgat, jag vet inte hur många gånger, och mitt hår tål bra mycket. Jag funderar som sagt på att färga håret skrikrött eller mörkrött inom en månad. Ska jag eller ska jag inte? Jag har haft lite tankar i bakhuvudet om löshår. Egentligen är jag inte så mycket för löshår. Men mitt är inte speciellt tjockt och jag skulle bara vilja ha lite tjockare, inte längre. Jag vill inte ha längre hår än jag har, det här är en lagom längd på håret tycker jag. Men ska jag skaffa lite löshår för att göra håret tjockare? Jag har beslutångest. Fast egentligen trivs jag med håret som det är. haha, så kanske inte ska göra någonting alls?


Är sminket häftigt?


Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Ke$has smink på bilden. Hm? Men annars tycker jag att hon är jävligt söt och har en cool stil. Jag tycker också att hon har så himla fint hår. Skulle verkligen vilja ha det så. Eller det är väl bara att locka håret. Men det skulle vara ganska jobbigt att locka håret varje dag.
Sitter och lyssnar på hennes album som kom ut nu 2010. Jag vet inte om det är så många bra låtar. Hon kanske har lite dryg röst ibland. Men vissa låtar fastnar verkligen på hjärnan, och vissa låtar är värsta partymusiken och vissa låtar är bara skit! VILKET ÄR TOPPEN FÖR VEM ÄLSKAR INTE ATT VARA PÅ PARTY MED BRA PARTYMUSIK!


ke$ha - take it off


hennes tik tok börjar bli lite uttjatig nu, så då kan man lyssna på den här!


Godkväll

Pizzan var väldigt god, blev jättemätt! Imorgon får jag tag på en mycket bra kamera, då tänkte jag ta lite bilder och lägga upp. Bland annat på skor, jag är ju skotokig så jag tänkte visa vilka skor som jag är kär i just nu! Imorgon kommer det bli bra. Jag ska upp tidigt och fika med min kära vän Annie, gud det var så länge sen! Sen ska jag åka och sola, skönt. Sen blir det mys hela kvällen om det inte skulle dyka upp en rolig fest kanske, vem vet? Om ett tag kommer bejb hit och vi ska mysa och titta på vampire diaries. Jag tycker personligen att serien är dålig och de har tagit jättemycket från twilight, även om de gjort om lite så märks det att själva idén är densamma. Och jag förstår inte hur man tänker då. Vill man inte komma med något nytt som blir ännu större så de tjänar ännu mer pengar? Alla blev som "besatta" av twilight, och då kan man inte komma med en serie som nästan är exakt likadan. Man måste ju komma med något nytt! FAN. Blir så förbannad, jag såg jättemycket fram emot serien och hade så höga förväntningar och jag blev så besviken. Jag visste ju att den handlade om vampyrer, vilket vissa tycker är spännande och till och med sexigt. Och jag förstår det, för jag har sett twilight filmerna tusen gånger typ och har inte än tröttnat. Men jag trodde det skulle vara en helt annan idé bakom handlingen, och att allt skulle vara annorlunda och BÄTTRE än twilight. Men så var det inte, vilket jag tycker är tråkigt.  Jag ville se något nytt men fick bara se en dålig version av twilight.


Elin, Annie, Denice, Jag och Sanna på balen!


En mysig sommarbild på mig och Annie.
Sommaren 09


tatuering


Nu sitter jag med färgen i håret, ska alldeles typ nu skölja ur det!
Jag börjar bli sugen på att tatuera mig igen, men jag vet inte vad. Någon som har något bra tips? helst tatueringar utan färg, jag är inte så mycket för tatueringar med färg. Inte på mig själv iallafall. Fast det kan vara bra snyggt på andra. Men skulle jag hitta någon som var mycket snyggare med färg så skulle jag självklart tatuera färg!
Det där är min andra tatuering jag har gjort.
Jag lyssnar på musik jämt, det är det bästa som finns typ, och då var jag tvungen att tatuera in det.
haha, helt crazy. Mamma och pappa gillade det nog inte, verkade inte så på deras reaktioner. Men, jag tror de tycker att det blev bättre än vad de väntade sig.
Jag tycker den är skitsnygg och jag kommer aldrig ångra mig.
Och den sitter ju på ryggen så jag ser den aldrig heller.

Nu blir det att duscha och så för snart slutar min älskling och då ska vi åka och ÄTA PIZZA. Gott!
OJ nu kom marina and the diamonds - mowgli's road på ztv, BRA LÅT!


shout out louds


Pizzadag?


GUD VAD TRÖTT JAG ÄR. Jag är helt seg idag, orkar inte göra någonting.
Dessutom känns det som jag skulle kunna äta en pizza idag, det vore supergott.
Väntar tills någon kommer hem, vem det än blir och frågar om det låter som en bra idé med pizza på en torsdag.
haha, alla brukar envisas och vilja äta på helgen men då har jag andra planer så.

Jag funderar på att färga håret nu. Fick en färg av mamma som hon inte skulle använda, någon slags blond färg. Så jag färgar väl den fägen nu så får jag färga håret rött om någon månad eller så.
Nej, nu blir det att vrida på musik på högsta volym och färga håret!


vinnaren

RUSSELL TOG HEM DET HELA! GRATTIS TILL HONOM, han dansar som en gud!

Godnatt


Efter finalen ska jag och katterna gå och sova.
Godnatt


peace&love kanske?

Fan vad bra finalen är, sitter och ryser nästan hela tiden!

Måste även tillägga att jag är väldigt sugen på att åka på peace and love i år också. Är väldigt sugen på att se Kent, Shout out louds, Mando diao! Alla tre banden har väldigt bra låtar som är nya. Skulle även kunna se Markus Krunegård, Amanda Jenssen, Donkeyboy. Hoppas att det blir en varm och lång sommar. Förra sommaren på peace and love var det jättevarmt alla dagar, det var helt suveränt. Fast jag jobbade då också, och det var det INTE värt. I år köper jag en biljett, för det var inte värt att gå upp 06.00 och jobba, och så hade man kanske somnat vid 04.00. haha? Man förstår inte ens om man sover, känns som man är vaken dygnet runt i en vecka. För trots att man sover så hör man all musik och människor ändå, hur alla festar. Men man ska inte klaga, för då kan man lika gärna stanna hemma. Jag tycker det är fler fördelar än nackdelar på festivaler, de flesta är så himla trevliga så det blir så mysig stämningen. Och träffa människor som lyssnar på samma musik som en själv, det är ju toppen. Fast jag blir bra sugen på att dra på sweden rock nu när danzig kommer dit, för är det någon jag vill se så är det danzig! Kanske kan åka på båda? haha, eller inte, får se vad man har råd med och inte råd med. Funderar på att utomlands resa inom en snar framtid också, det måste jag också ha råd med.

GUD, MÅSTE BARA SÄGA ATT DET ÄR ETT JÄVLIGT BRA NUMMER PÅ TVN NU! Topp20 som dansade, snyggaste dansen måste jag säga.

Sen måste jag skriva att jag kollade en stund på efterlyst ikväll, och det var en del om våldtäkter. Jag undrar bara hur man kan vilja våldta någon? Hur kan man inte må dåligt av att göra en människa så illa? Jag tycker det är så jävla lågt att göra något sånt. Ännu värre när det är en hel grupp som våldtar, grupptryck hos killar är ju helt sjukt. Straffen för våldtäkt borde höjas. Hörde även på radio för några veckor sen att de höjt straffat om man går och "tar" på någon annan utan att den andra personen vill det. Det straffas lika hårt som misshandel nu sa dem. Men ska man "räkna med" att bli taffsad bara för att man är ute på krogen eller något? Bara för att man är i en sån miljö då? Jag tycker inte det. Bara för att man druckit mycket eller lite, och är ute ensam eller med vänner så är det ALDRIG okej att ta på någon annan om den inte vill det. Händer det, ja, då ska den personen straffas. Jag kanske är hård, men det är så jag tycker.

Ojoj, nu blir det spännande i finalen. Fyra har åkt ut och de är bara två kvar nu och nu får man se vem som vinner!!!


sommarklänning


Jag testade klänningen också, och den satt asbra!


bejb


bild från när bejb tatuerades idag


bra dag

Dagen har varit mycket bra, solen skiner hela tiden nu så man blir mycket piggare. Har varit in till stan en vända och fixat lite grejer. Sen åkte jag hem till mamma och fikade lite tills min bejb slutade och kom och hämta mig. Han släppte av mig vid farmor, där jag hade lovat pappa att stanna till och äta mat. Fick god mat, potatis, fisk och sås. Jag är helt galen i potatis och sås nu! vet ej varför!! Sen skulle bejb tatuera sig, så då följde jag med. Gick snabbt, så var vi hundvakt ett tag. Sötaste hundarna. Jag fick äntligen äta godis då, har varit sugen hur länge som helst. Sen åkte vi hem till och greja lite och nu har han gått och lagt sig och jag kollar på so you think you can dance finalen. Jättebra, de är så jävla duktiga.


ONSDAG

Det betyder so you think you can dance final!! OCH min klänning och örhängen kom idag, skitsnygga! Fast klänningen är vit/grön randig och inte grå/vit randig som det ser ut på bilden. HEHE. Solen skiner idag med, kanske går ut och går om det inte är iskallt. Nu är det bråttom för min skjuts kommer 14.00 och jag kom nyss ut ur duschen.


klänning


Måste också skriva att jag har beställt den här klänning,
och den lär komma den här veckan.
Den är jättesnygg och ja får verkligen sommarkänsla.
Det är inne i sommar att vara blommig så,
den är verkligen kanonsnygg tycker jag!


So you think you can dance

Jag sitter och kollar på so you think you can dance, sista dansparet har dansat och sista dansen ÄGDE! Det var ett hiphopnummer, med Rusell och Kathryn. Måste säga att Rusell lär komma långt, han äger alla dansstilar även fast han aldrig gått på någon dansskola och lärt sig. Det skulle inte alls förvåna mig om han skulle vinna det hela! Finalen är imorgon, ser mycket fram emot det. Det har nog varit den bästa säsongen hittills. Jag blir så himla sugen på och dansa, var så länge sen nu. Det rycker i bena på mig när jag ser andra dansar. Snart lär det vara dags! Spännade är det också med alla säsongspremiärer som börjar nästa vecka, ser mycket fram emot det. Har saknat alla programmen nu över julen. Nu börjar en dokumentär som jag ska kika lite på innan jag går och lägger mig. Godnatt


katterna


Här är en bild på två av katterna när de ligger och sover,
de är så jäkla söta!


muffins

Har varit en bra dag! När bejb slutade kom han hit, så lagade vi jättegod mat. Potatis, kött och sås, allt blev jättestarkt men det gillar vi. Nu håller vi på göra muffins, mums! och katterna är med hela tiden, de är mys.
Snart börjar so you think you can dance!


Godmorgon

Gick nyligen upp ur sängen, var helt slut imorse. Men min huvudvärk är fortfarande borta, vilket är toppen! Solen skiner och jag känner mig äntligen på lite bättre humör. Pappa kom nyss hem och gav mig pengar också, så då ska jag städa lite nu så blir det rättvist, hehe. Ska även säga att mina katter var lite dryga imorse när de kom in och väckte mig, de kommer alltid in samma tid på morgon. Omkring 05.00, då är inte jag så sugen på att gå upp och ge de lite mat. haha, så de får vänta en, två timmar iallafall. Jag blir lite less också, jag köpte kattgodis som de inte äter??? De brukar vara helt galna i godis, men inte det här som jag köpte hur mycket som helst av. Haha, otur. Ska gå och ta en dusch när det slutar gå bra låtar på ztv :) Ska lägga upp bilder på katterna sen!


färga håret nu?


Mitt hår är nästan ljusbrunt/rödblont eller något liknande just nu.
Färgen på bilden är den färg jag oftast brukar ha, haha.


blogg?

Ja, haha. Vi får väl se hur det går denna gång att blogga, inte lätt när det inte händer så mycket. Vill helst bara sitta inne hela vintern och inte sätta en fot utanför dörren! Men, så kan man inte leva.

Klockan är 00.34 och min huvudvärk har äntligen gått över, har haft ont i nacken och huvudet i tre dagar i sträck eller något sånt. Vilket är väldigt ovanligt för mig, jag har nästan aldrig ont i huvudet. Jag gillar inte heller att ta ipren, alvedon, ibumetin eller någon annan form av tablett men nu fick det vara nog så jag fick lov att ta en nu ikväll. Sitter och kollar på ztv och just nu går låten video phone med beyoncé & lady gaga, det är inte alls lady gagas stil så det ser bara lustigt ut tycker jag. Måste också skriva att jag köpte fyra fiskar förra veckan och nu är en fisk borta, lite tråkigt att de bara ska försvinna. Har tittat runt i hela aquariet men har inte hittat någon, stackars liten som bara försvann. Men samtidigt har vi en "monsterfisk", så det var säkert han som åt upp den lilla. Så jag lär väl ta och köpa massa fler fiskar nu i veckan! Nu tänkte jag gå och sova, ska upp innan sju imorgonbitti och passa på att åka med min bejb in till stan. Så slipper jag sitta fast i den här hålan (silverland) hela dagen ensam.

Färgar kanske håret i veckan, mamma vill så gärna att jag ska ha mörkt hår. Fast innan det blir brunt igen så blir det rött, det är jag helt hundra på! Fast jag är osäker på om jag ska färga det än, tänkte vänta till sommaren. Vi får se vad som bestäms nu i veckan.

GODNATT

OJ NU KOM Florence + and the machine - you've got the love på tvn! så jävla bra låt, lägger mig och sover efter den. hehe

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0